Deli İlyas Ortaokulu


Vizyon: Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerlerin yaşam tarzına dönüştüğü,ilgi beceri ve yeteneklerinin doğrultusunda kendini bilim, sanat ve spor dalında bir üst kuruma yönlendirilebilen çevre bilincinin ön planda tutulduğu, herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çaba harcadığı bir okul ortamı istiyoru

Misyon: Atatürk İlke ve inkılaplarına bağlı,vatansever demokratik ,insan haklarına saygılı,çağdaş gelişime ve değişime açık,araştırmacı,hoşgörülü,sosyal ilişkilerde başarılı,doğal dengeyi korumayı ilke edinen ahlaki ve kültürel değerlerine sahip çıkan, öğrencileri kendi yetenekleri doğrultusunda yetiştirmeyi hedef hedefleyen DELİİLYAS İLKÖĞRETİM OKULU’yuz

Başarılar: 2020-2021 Orta Öğretim Yerleştirme Sonuçlarına Göre 4 Öğrencimiz Fen Lisesine 10 Öğrencimiz Çeşitli Liselere Yerleşmiştir.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: Ders başlama saati: 08:30 Ders bitiş saati. 15:10
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servisler il merkezinde bulunan ilçe otogarından kalkmaktır. Sivas´tan Altınyayla´ya saat 07.00- 12.00- 14.00- 18.00 saatlerinde servis bulunmaktadır. Altınyayla´dan Sivas´a ise 07.00 - 12.00- 17.00 saatlerinde servis kalkmaktadır. Servis Ulaşım numarası
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuz her yıl sınavla alan liselere öğrenci yerleştirmektedir. Sivas Fen Lisesi, Sivas İhramcızade Anadolu İmam Hatip Prje Lisesi, Selçuk Anadolu Lisesi, Sivas Lisesi gibi nitelikli liselere öğrenci yerleştirdik.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzun Spor Salonu vardır. Bocce, Badminton, Basketbol, Masa tenisi takımlarımız vardır. Bocce İl birinciliği, Badminton İl ikinciliği, Basketbol İl dördüncülüğü gibi başarılarımız vardır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzun Z-kütüphanesi vardır.
Proje Çalışmaları: Okulumuzda, Tübitak 4006 , 2204 - B ortaokul, Teknofest, Tübitak Bilim Söyleşileri, e Twinning projeleri yapılmaktadır.

Telefon - 0346 691 30 04

Belgegeçer - (346) 691 3004

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://deliilyas58.meb.k12.tr

Adres - DELİİLYAS BELDESİ MERKEZ MAH. MERKEZ YENİYOL3 SK. DELIILYAS ORTAOKULU BLOK NO: 3 ALTINYAYLA / SİVAS

Öğretmen :7
Öğrenci :71
Derslik :6
Toplantı Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :450
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Beldemizin ekonomik durumu Doğu Anadolu Bölgesinin karekteristik özelliği olan tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Bu sektörlerle belde nüfusumuzun yaklaşık % 90´ı geçimlerini temin etmektedir.

Adres - DELİİLYAS BELDESİ MERKEZ MAH. MERKEZ YENİYOL3 SK. DELIILYAS ORTAOKULU BLOK NO: 3 ALTINYAYLA / SİVAS

Ulaşım Günlük belirli saatlerde il merkezinden hem Altınyayla İlçe merkezine hem de Deliilyas Beldesine servis araçlarıyla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 82 km uzaklıktadır. İlçe merkezine 8 km uzaklıktadır.